Peugeot e-Rifter

Stel uw favoriete Private Lease auto samen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete Private Lease auto helemaal naar wens samen te stellen. U kiest zelf de uitvoering, motor, kleur en alle opties! De keuze is aan u.

Indien u kiest voor een auto uit voorraad dan is deze al helemaal voor u samengesteld.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

De Peugeot e-Rifter

De 100% elektrisch MPV

Maak kennis met de Peugeot e-Rifter en zijn allroad-karakter. De e-Rifter is met zijn stoere uiterlijk en ruime hightech interieur een Peugeot waarmee je gezien mag worden.
De 100% elektrische e-Rifter is wendbaar in de stad en welkom in alle milieuzones. Ook is hij uiterst comfortabel op de snelweg. De e-Rifter heeft met een volle accu een actieradius tot 280 km (WLTP-cyclus*). Met 30 minuten snelladen is de actieradius 80% en kunt u dus snel weer op pad. Ontdek de e-Rifter!

Limited Edition: de e-Rifter ‘Road Trip’

Maak kennis met de 100% elektrische e-Rifter ‘Road Trip’! De e-Rifter ‘Road Trip’ heeft maar liefst 7-zitplaatsen en een rijke uitrustig met o.a.: climate contol, Pack Winter (verwarmbare voorruitrand en voorstoelen) en Pack Urban Plus (CityPark-systeem en SAM dodehoekdetectie).

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Peugeot.

De actieradius van elektrische auto's van Peugeot bedraagt 340 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Gedurende 160.000 km wordt een laadcapaciteit van ten minste 70% gegarandeerd, en het verlies van capaciteit in de loop van de tijd is slechts gering.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. Het opladen bij een openbare oplaadpaal duurt gemiddeld 4 tot 8 uur. Het opladen hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan het verschil in laadvermogen per laadpaal en het formaat van uw batterij. Met een snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld uw e-208 veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox: met een wallbox van 7,4 kW is uw auto in 7,5 uur volledig opgeladen. Wij kunnen u een voor uw woning geschikte oplossing aanbieden. Bij een snellaadstation kunt u de batterij zelfs voor 80% opladen binnen slechts 30 minuten.

Free2Move Services is de ideale app om uw reizen met een 100% elektrische of plug-in hybride auto eenvoudiger te maken. Vind de compatibele en beschikbare laadpunten en bereken de beste route inclusief laadpunten voor lange trajecten. Free2Move Services biedt u via een laadpas én een app toegang tot het grootste Europese netwerk van openbare laadpunten.