Alles online regelen • Vast bedrag
P.M. • Geen onverwachte
kosten • Vanaf 12 maanden
Bestel online
Lees meer

Bestel uw auto online

Kies uw auto

Offerte & aanvraag

Beoordeling aanvraag

Uw contract

Uw Peugeot thuis geleverd!

Modellen

Nu tijdelijk Peugeot 208
vanaf € 405,- P.M.
Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2023.
De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Flex Premium

Nú gratis op vele modellen

Flexibel en zorgeloos rijden

Wilt u graag flexibel leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? De vrijheid hebben om tussentijds over te stappen op een grotere of juist kleinere auto omdat uw wensen veranderen? Kies dan voor een van onze flexibele services! Zo heeft u een contract dat met uw persoonlijke situatie meegroeit: nu en in de toekomst!

 1. Flex Premium
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar, zonder voorwaarden
  • Gratis overstappen op een ander Peugeot-model
  • Tussentijds services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico
  • Nu gratis t.w.v. 35 euro p.m. op vele modellen! Bekijk aanbod
 2. Flex Comfort
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar onder bepaalde voorwaarden

Nu tijdelijk Peugeot e-208 en e-2008 Editions vanaf €509 P.M* + €2.950 subsidie**

Ontdek bij Peugeot de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons, geen CO2-uitstoot en snel opladen. Daarnaast zijn de e-208 en e-2008 standaard voorzien van een automaat. Dit alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

Rijd in een Peugeot e-208 Style Edition vanaf €509 p.m.* en ontvang bovendien €2.950 subsidie**. Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! En vanaf slechts €525 p.m.* stapt u al in een nieuwe e-2008 Style Edition.

Bovendien profiteert u zonder meerkosten van:

 • Private Lease Flex Premium: Met Private Lease Flex Premium kunt u na 12 maanden uw contract boetevrij omzetten naar een ander Peugeot-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Ontdek hier alles over Private Lease Flex Premium.
Wees er snel bij want deze actie loopt tot en met 31 maart a.s.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

**De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Peugeot Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.

***De catalogusprijs mag niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000 zijn om te voldoen aan de voorwaarden.

Drivenjoy

Ontdek de voordelen van Drivenjoy: het flexibele auto-abonnement van Peugeot.

Peugeot, Citroën en DS hebben de handen ineengeslagen en samen lanceren zij Drivenjoy (rijd en geniet) in Nederland. Met deze nieuwe service maken we autorijden makkelijker dan ooit. Kies de auto die jij wilt met een korte minimale looptijd van slechts 3 maanden.

Ben je ouder dan 21 en heb je een rijbewijs, maar wil je nog geen auto kopen of wacht je op de levering van je nieuwe auto en heb je tijdelijk een andere auto nodig? Dan ben je helemaal Drivenjoy. Kies uit één van onze populaire Peugeots. Voor een vast bedrag per maand stap je in en rijd je weg. Je kan het gewoon online regelen.

De voordelen van Drivenjoy:

 • Snel rijden
 • Na drie maanden opzegbaar
 • All-in maandbedrag
 • 2.000 vrije kilometers per maand
 • Geen BKR-registratie
 • Gemakkelijk alles online regelen
Gewoon lekker autorijden, dat is waar Drivenjoy voor staat!

Maak ook kennis met al onze andere Peugeot modellen en ontdek welke het beste bij u past.

Bekijk alle modellen

Private Lease

Wat is Private Lease?

Lees alles over Peugeot Private Lease en weet direct waar u aan toe bent.

✓ Vast bedrag per maand
✓ Geen onverwachte kosten
✓ Gratis thuisbezorgd
✓ Flex Lease

Peugeot Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Private Lease van Peugeot wordt aangeboden door Peugeot Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van Peugeot. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

Alles online regelen

Stel uw eigen Peugeot samen zoals u het wilt

Onderteken uw contract digitaal

Uw Peugeot gratis thuis afgeleverd

Hoe interessant is Private Lease voor mij?