Bestel uw auto online

 • Kies uw auto
  Stel uw favoriete Peugeot eenvoudig samen: kies uw uitvoering, motor, kleur en extra opties, zoals winterbanden. Ook kiest u voor hoeveel maanden en kilometers u het contract afsluit. Direct rijden? Zoekt u dan in de actuele auto’s op voorraad!
 • Offerte & aanvraag
  Als u de auto naar wens heeft samengesteld, kiest u voor een directe aanvraag of offerte per mail. Dit is geheel vrijblijvend!
  Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke gegevens nodig.
  We zijn voorzichtig met de gegevens die we van u krijgen. Het gaat tenslotte om uw privacy. Daarom geven we uw gegevens alleen aan andere partijen als dat nodig én toegestaan is.
 • Beoordeling aanvraag
  Voeg voor aanvraag ook uw financiële gegevens toe en vervolgens wordt online de kredietcheck uitgevoerd. U ontvangt direct de uitslag.
  Peugeot Private Lease beoordeelt samen met een onafhankelijke instantie of het aangaan van een Private Lease contract een financieel verstandige keuze is. Dit gebeurt middels een kredietanalyse om uw kredietwaardigheid te beoordelen.
 • Uw contract
  Is uw aanvraag (onder voorbehoud) geaccepteerd, dan ontvangt u een mail waarin u uw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren.
  In deze omgeving vragen wij u om de benodigde documenten te uploaden. Denk daarbij aan: een kopie van uw legitimatiebewijs, actueel bankafschrift en inkomensgegevens.
  Vervolgens kunt u hier ook uw contract digitaal ondertekenen.
  Hierna heeft u nog 14-dagen bedenktijd.
 • Uw Peugeot thuis geleverd!
  Tot slot ontvangen u en de dealer een definitieve bevestiging.
  Hiermee bestelt de dealer de auto, of levert deze uit voorraad.
  De auto wordt klaargemaakt voor aflevering.
  De dealer neemt contact met u op om de levering (aan huis) in te plannen.