Peugeot e-208

Extra rijk uitgerust en tot € 600 voordeel

Profiteer van de vele voordelen van onze Private Lease Deals. Deze auto's zijn rijk uitgerust, snel leverbaar en vooraf al helemaal voor u samengesteld. Uw extra voordeel op deze versies loopt op tot € 600,- (60 maanden contract x € 10,-). Het enige dat u nog hoeft te kiezen is de kleur en eventueel de extra services waarvan u gebruik wilt maken, zoals een uitgebreide verzekering en winterbanden.

Bekijk Private Lease Deals

100% elektrisch rijden

De e-208 is de eerste volledig elektrische auto van Peugeot en biedt u een intens rijplezier. Deze compacte stadsauto onderscheidt zich door zijn moderne silhouet en sportieve design. De e-208 heeft een actieradius tot wel 362 km (WLTP-cyclus*). Daarnaast biedt elektrisch rijden u soepel en schokvrij rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, een geruisloze motor, geen CO2-uitstoot en geen dure brandstofkosten. Ervaar het zelf en maak kennis met de Peugeot e-208!

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

** De prijs per maand incl. subsidie bedraagt € 388. Meer informatie over de subsidie klik hier.

Nu tijdelijk Peugeot e-208 en e-2008 Editions vanaf €449 P.M* + €2.950 subsidie**

Ontdek bij Peugeot de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons, geen CO2-uitstoot en snel opladen. Daarnaast zijn de e-208 en e-2008 standaard voorzien van een automaat. Dit alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

Rijd in een Peugeot e-208 Style Edition vanaf €449 p.m.* en ontvang bovendien €2.950 subsidie**. Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! En vanaf slechts €489 p.m.* stapt u al in een nieuwe e-2008 Style Edition.

Bovendien profiteert u zonder meerkosten van:

 • Private Lease Flex Premium: Met Private Lease Flex Premium kunt u na 12 maanden uw contract boetevrij omzetten naar een ander Peugeot-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Ontdek hier alles over Private Lease Flex Premium.
Wees er snel bij want deze actie loopt tot en met 31 januari a.s.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

**De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Peugeot Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.

***De catalogusprijs mag niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000 zijn om te voldoen aan de voorwaarden.

Drivenjoy

Ontdek de flexibele abonnementen van Peugeot

Wilt u graag flexibel leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor een van onze flexibele abonnementen. Zo weet u precies waar u aan toe bent: nu en in de nabije toekomst!

Bij ons kunt u kiezen uit drie varianten:

 1. DrivenJoy: gewoon lekker autorijden
 2. Met Drivenjoy maken we autorijden gemakkelijker dan ooit. Kies de auto die u wilt met een korte minimale looptijd van slechts 3 maanden
  • Opzegbaar na 3 maanden
  • Scherp introductie-aanbod
 3. Flex Comfort
  • Opzegbaar na 12 maanden onder bepaalde voorwaarden
  • Gratis op diverse online modellen
 4. Flex Premium
  • Opzegbaar na 12 maanden zonder voorwaarden of overstappen op een ander Peugeot-model
  • Tussentijds services aanpassen (o.a. winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico)
  • Gratis op diverse online modellen

Gratis uw auto thuis bezorgd met @home delivery

Als u wilt, wordt uw Private Lease-auto door de dealer bij u thuis afgeleverd:

 • Op het adres waar u woont en staat ingeschreven, en binnen een straal van 30 km van de door u geselecteerde dealer.
 • Van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
 • Op de dag dat wij uw auto afleveren, bellen wij u vooraf even op.
 • Bij de aflevering van de auto ondertekent u het Afleverdocument.
 • De brandstof die onze bezorger verrijdt naar uw adres, tellen als gereden kilometers binnen uw kilometerbundel.

Direct na thuisbezorging, kunt u gaan rijden!

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Peugeot.

De actieradius van elektrische auto's van Peugeot bedraagt 340 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Gedurende 160.000 km wordt een laadcapaciteit van ten minste 70% gegarandeerd, en het verlies van capaciteit in de loop van de tijd is slechts gering.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. Het opladen bij een openbare oplaadpaal duurt gemiddeld 4 tot 8 uur. Het opladen hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan het verschil in laadvermogen per laadpaal en het formaat van uw batterij. Met een snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld uw e-208 veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox: met een wallbox van 7,4 kW is uw auto in 7,5 uur volledig opgeladen. Wij kunnen u een voor uw woning geschikte oplossing aanbieden. Bij een snellaadstation kunt u de batterij zelfs voor 80% opladen binnen slechts 30 minuten.

Free2Move Services is de ideale app om uw reizen met een 100% elektrische of plug-in hybride auto eenvoudiger te maken. Vind de compatibele en beschikbare laadpunten en bereken de beste route inclusief laadpunten voor lange trajecten. Free2Move Services biedt u via een laadpas én een app toegang tot het grootste Europese netwerk van openbare laadpunten.

Private Lease Deal

Maak een keuze uit één van de aantrekkelijk geprijsde Private Lease Deals en ervaar het gemak van Private Lease. Het enige dat u nog hoeft te doen, is opladen!

Elektrisch voertuig

e-208 Style

Vanaf €459,- per maand*****
Private Lease DealExtra voordeel tot €600,-€ 2.950,- subsidie**Gratis Flex Premium

Naast de riante uitrusting van de Style is deze Private Lease Deal extra uitgerust met:

 • Peugeot Connect 3D Navigatie
 • Achteruitrijcamera Viseopark 1
Kies de e-208
Elektrisch voertuig

e-208 GT 400km.

Vanaf €509,- per maand*****
Private Lease DealExtra voordeel tot €600,-€ 2.950,- subsidie**Gratis Flex Premium

Naast de riante uitrusting van de GT 400km. is deze Private Lease Deal extra uitgerust met:

 • Keyless entry (Proximity)
 • Verwarmbare stoelen vóór
 • 10" touchscreen i.p.v. 7"
 • Passieve dodehoekbewaking
Kies de e-208

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

** De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Peugeot Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.