Peugeot e-208

Stel uw favoriete Private Lease auto samen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete Private Lease auto helemaal naar wens samen te stellen. U kiest zelf de uitvoering, motor, kleur en alle opties! De keuze is aan u.

Indien u kiest voor een auto uit voorraad dan is deze al helemaal voor u samengesteld.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

De Peugeot e-208

100% elektrisch rijden

De e-208 is de eerste volledig elektrische auto van Peugeot en biedt u een intens rijplezier. Deze compacte stadsauto onderscheidt zich door zijn moderne silhouet en sportieve design. De e-208 heeft een actieradius tot wel 362 km (WLTP-cyclus*). Daarnaast biedt elektrisch rijden u soepel en schokvrij rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, een geruisloze motor, geen CO2-uitstoot en geen dure brandstofkosten. Ervaar het zelf en maak kennis met de Peugeot e-208!

Summer deals

Tijdens de zomermaanden kunt u profiteren van extra voordeel op 208 en 2008: de Summer Deals. Dit zijn extra compleet uitgeruste auto's met veelgekozen extra's die het autorijden nog leuker en comfortabeler maken. Denk daarbij aan zaken als verwarmde stoelen, Keyless entry en het geavanceerde Pack Drive Assist. Bovendien zijn de Summer Deals uitvoeringen altijd uitgerust met metallic lak. Klik hier voor de Summer Deal van uw keuze:

208 Allure Pack

Vanaf €459,- per maand*****
Gratis Flex ComfortSummer Deal
 • Pack Drive Assist
 • Keyless entry (Proximity)
 • Voorbereiding voor reservewiel
 • Peugeot Connect 3D Navigatie
 • Verwarmbare stoelen vóór
Bekijk de 208 Allure Pack

208 GT

Vanaf €479,- per maand*****
Gratis Flex ComfortSummer Deal
 • Keyless entry (Proximity)
 • Pack Drive Assist
 • Verwarmbare stoelen vóór
 • Glazen panoramadak
Bekijk de 208 GT

2008 SUV Allure Pack

Vanaf €569,- per maand*****
Gratis Flex ComfortSummer Deal
 • Peugeot Connect 3D Navigatie
 • Verwarmbare stoelen vóór
 • Keyless entry
 • Pack Drive Assist
 • Mistlampen vóór LED inclusief statische bochtverlichting
 • Voorbereiding voor reservewiel
Bekijk de 2008 SUV Allure Pack

2008 SUV GT

Vanaf €589,- per maand*****
Gratis Flex ComfortSummer Deal
 • Verwarmbare stoelen vóór
 • Keyless entry
 • Panoramisch schuifdak
 • Pack Drive Assist
Bekijk de 2008 SUV GT

*Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Private Lease
Flex Premium

Meer flexibiliteit, meer vrijheid...

Nieuw! Private Lease Flex Premium: meer flexibiliteit, meer vrijheid.

Wilt u graag profiteren van alle voordelen van Private Lease, maar niet vastzitten aan een meerjarig contract én tussentijds uw diensten kunnen aanpassen? Kies dan voor Private Lease Flex Premium.

Met Private Lease Flex Premium kunt u na 12 maanden uw contract boetevrij omzetten naar een ander Peugeot-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Daarnaast kunt u ook tussentijds de volgende services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico en verzekering.

Exclusieve online actie
Als u in de maand september 100% online een 308, 308 SW of 3008 afsluit krijgt u Flex Lease Premium er gratis bij!
Wacht niet te lang want deze actie geldt alleen op de eerste 50 aanvragen.

Flex premium is beschikbaar op de volgende modellen:

 • 208, e-208, 2008, e-2008, 308, 308 SW en 3008

Gratis Private Lease Flex Comfort bij 100% online

Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een Peugeot 208, e-208, 2008, e-2008, 308 of 308 SW, krijgt u gratis Private Lease Flex Comfort!*

Met deze extra service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. U betaalt dus geen beëindigingskosten. Wilt u weten wat deze voorwaarden zijn? Klik dan hier.

* Reguliere prijs: € 20,- per maand

Gratis uw auto thuis bezorgd met @home delivery

Als u wilt, wordt uw Private Lease-auto door de dealer bij u thuis afgeleverd:

 • Op het adres waar u woont en staat ingeschreven, en binnen een straal van 30 km van de door u geselecteerde dealer.
 • Van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
 • Op de dag dat wij uw auto afleveren, bellen wij u vooraf even op.
 • Bij de aflevering van de auto ondertekent u het Afleverdocument.
 • De brandstof die onze bezorger verrijdt naar uw adres, tellen als gereden kilometers binnen uw kilometerbundel.

Direct na thuisbezorging, kunt u gaan rijden!

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Peugeot.

De actieradius van elektrische auto's van Peugeot bedraagt 340 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Gedurende 160.000 km wordt een laadcapaciteit van ten minste 70% gegarandeerd, en het verlies van capaciteit in de loop van de tijd is slechts gering.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. Het opladen bij een openbare oplaadpaal duurt gemiddeld 4 tot 8 uur. Het opladen hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan het verschil in laadvermogen per laadpaal en het formaat van uw batterij. Met een snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld uw e-208 veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox: met een wallbox van 7,4 kW is uw auto in 7,5 uur volledig opgeladen. Wij kunnen u een voor uw woning geschikte oplossing aanbieden. Bij een snellaadstation kunt u de batterij zelfs voor 80% opladen binnen slechts 30 minuten.

Free2Move Services is de ideale app om uw reizen met een 100% elektrische of plug-in hybride auto eenvoudiger te maken. Vind de compatibele en beschikbare laadpunten en bereken de beste route inclusief laadpunten voor lange trajecten. Free2Move Services biedt u via een laadpas én een app toegang tot het grootste Europese netwerk van openbare laadpunten.