Peugeot e-208

Een voorraadmodel of liever zelf samenstellen?

Profiteer van onze rijk uitgeruste Peugeot Private Lease modellen en kies welke bij u past. Nieuw en uit voorraad! Bekijk ons aanbod.

Kiest u voor een auto uit onze ruime voorraad, dan heeft u gegarandeerd het meest aantrekkelijke maandbedrag en kunt u snel van uw nieuwe auto genieten (in de meeste gevallen binnen 14 dagen). Of stel uw droomauto volledig zelf samen aan de hand van uw eigen wensen en voorkeuren omtrent kleur, motor en overige opties.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Over Peugeot e-208

100% elektrisch rijden

De eerste volledig elektrische auto van Peugeot biedt u een intens rijplezier. Stel de e-208 zelf samen met de online configurator!

Electric days - rijd direct weg

Tijdens de Peugeot Electric Days profiteert u van veel elektrisch Private Lease voordeel! Rijd direct weg in een van onze voorraadmodellen. U rijdt in de e-208 al vanaf €337 * per maand en de e-2008 al vanaf €387 * per maand. Bestel uw nieuwe Private Lease auto 100% online! U hoeft er de deur niet voor uit. Wij zorgen dat de auto bij u thuis wordt afgeleverd. Daarnaast krijgt u als u 100% online een Private Lease contract afsluit voor een e-208 of e-2008 gratis Private Lease Flex!

Subsidieregeling 2022
Naast een voordelig maandbedrag, kunt u ook in aanmerking komen voor de milieusubsidie 2022, wat u €69 p.m.** extra voordeel kan opleveren.

Bekijk hier alle informatie over de subsidieregeling

*Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

**o.b.v. een contract van 48 maanden, waarbij de subsidie maandelijks wordt uitgekeerd. Indien u kiest voor een contract van 60 maanden dan wordt de subsidie ook de eerste 48 maanden uitgekeerd.

Gratis uw auto thuis bezorgd met @home delivery

Als u wilt, wordt uw Private Lease-auto door de dealer bij u thuis afgeleverd:

  • Op het adres waar u woont en staat ingeschreven, en binnen een straal van 30 km van de door u geselecteerde dealer.
  • Van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
  • Op de dag dat wij uw auto afleveren, bellen wij u vooraf even op.
  • Bij de aflevering van de auto ondertekent u het Afleverdocument.
  • De brandstof die onze bezorger verrijdt naar uw adres, tellen als gereden kilometers binnen uw kilometerbundel.

Direct na thuisbezorging, kunt u gaan rijden!

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Peugeot.

De actieradius van elektrische auto's van Peugeot bedraagt 340 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Gedurende 160.000 km wordt een laadcapaciteit van ten minste 70% gegarandeerd, en het verlies van capaciteit in de loop van de tijd is slechts gering.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. Het opladen bij een openbare oplaadpaal duurt gemiddeld 4 tot 8 uur. Het opladen hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan het verschil in laadvermogen per laadpaal en het formaat van uw batterij. Met een snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld uw e-208 veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox: met een wallbox van 7,4 kW is uw auto in 7,5 uur volledig opgeladen. Wij kunnen u een voor uw woning geschikte oplossing aanbieden. Bij een snellaadstation kunt u de batterij zelfs voor 80% opladen binnen slechts 30 minuten.

Free2Move Services is de ideale app om uw reizen met een 100% elektrische of plug-in hybride auto eenvoudiger te maken. Vind de compatibele en beschikbare laadpunten en bereken de beste route inclusief laadpunten voor lange trajecten. Free2Move Services biedt u via een laadpas én een app toegang tot het grootste Europese netwerk van openbare laadpunten.