Peugeot e-2008 SUV

Extra rijk uitgerust en tot € 600 voordeel

Profiteer van de vele voordelen van onze Private Lease Deals. Deze auto's zijn rijk uitgerust, snel leverbaar en vooraf al helemaal voor u samengesteld. Uw extra voordeel op deze versies loopt op tot € 600,- (60 maanden contract x € 10,-). Het enige dat u nog hoeft te kiezen is de kleur en eventueel de extra services waarvan u gebruik wilt maken, zoals een uitgebreide verzekering en winterbanden.

Bekijk Private Lease Deals

Stel uw favoriete Private Lease auto samen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete Private Lease auto helemaal naar wens samen te stellen. U kiest zelf de uitvoering, motor, kleur en alle opties! De keuze is aan u.

Indien u kiest voor een auto uit voorraad dan is deze al helemaal voor u samengesteld.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

** De prijs per maand incl. subsidie bedraagt € 418. Meer informatie over de subsidie klik hier.

*** De prijs per maand incl. subsidie bedraagt € 444. Meer informatie over de subsidie klik hier.

De Peugeot e-2008 SUV

100% elektrisch rijden

Maak kennis met de compacte Peugeot e-2008 SUV en de vele voordelen van elektrisch rijden. De e-2008 heeft een krachtige, gestroomlijnde atletische uitstraling en biedt u een intens rijplezier. Ook biedt deze elektrische Peugeot u tal van voordelen, zoals een actieradius tot wel 341 km (WLTP-cyclus*), soepel en schokvrij rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, een geruisloze motor, geen CO2-uitstoot en geen dure brandstofkosten. Ontdek alle voordelen!

Flex Premium

Nú gratis op alle modellen

Flexibel en zorgeloos rijden

Wilt u graag flexibel leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? De vrijheid hebben om tussentijds over te stappen op een grotere of juist kleinere auto omdat uw wensen veranderen? Kies dan voor een van onze flexibele services! Zo heeft u een contract dat met uw persoonlijke situatie meegroeit: nu en in de toekomst!

 1. Flex Premium
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar, zonder voorwaarden
  • Gratis overstappen op een ander Peugeot-model
  • Tussentijds services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico
  • Nu gratis t.w.v. 35 euro p.m. op ALLE modellen! Bekijk aanbod
 2. Flex Comfort
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar onder bepaalde voorwaarden

Private Lease nu een Peugeot e-2008 voor de prijs van een e-208

Maak kennis met de Peugeot e-2008 SUV en de vele voordelen van elektrisch rijden! De e-2008 heeft een krachtige, gestroomlijnde atletische uitstraling en biedt u een intens rijplezier. Ook biedt deze elektrische Peugeot u tal van voordelen, zoals een actieradius tot wel 341 km (WLTP-cyclus), soepel en schokvrij rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, een geruisloze motor, geen CO2-uitstoot en geen dure brandstofkosten.

Naast een extra voordelig maandbedrag, ontvangt u ook gratis Flex Premium t.w.v. € 35 p.m. en € 2.950 subsidie*/**. Bestel uw nieuwe Peugeot e-2008 direct online!

*De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Peugeot Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij voortijdige beëindiging van het contract bent u zelf aansprakelijk voor het stopzetten van de subsidie. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.

**De catalogusprijs mag niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000 zijn om te voldoen aan de voorwaarden.

Gratis uw auto thuis bezorgd met @home delivery

Als u wilt, wordt uw Private Lease-auto door de dealer bij u thuis afgeleverd:

 • Op het adres waar u woont en staat ingeschreven, en binnen een straal van 30 km van de door u geselecteerde dealer.
 • Van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
 • Op de dag dat wij uw auto afleveren, bellen wij u vooraf even op.
 • Bij de aflevering van de auto ondertekent u het Afleverdocument.
 • De brandstof die onze bezorger verrijdt naar uw adres, tellen als gereden kilometers binnen uw kilometerbundel.

Direct na thuisbezorging, kunt u gaan rijden!

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Peugeot.

De actieradius van elektrische auto's van Peugeot bedraagt 340 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Gedurende 160.000 km wordt een laadcapaciteit van ten minste 70% gegarandeerd, en het verlies van capaciteit in de loop van de tijd is slechts gering.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. Het opladen bij een openbare oplaadpaal duurt gemiddeld 4 tot 8 uur. Het opladen hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan het verschil in laadvermogen per laadpaal en het formaat van uw batterij. Met een snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld uw e-208 veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox: met een wallbox van 7,4 kW is uw auto in 7,5 uur volledig opgeladen. Wij kunnen u een voor uw woning geschikte oplossing aanbieden. Bij een snellaadstation kunt u de batterij zelfs voor 80% opladen binnen slechts 30 minuten.

Private Lease Deal

Maak een keuze uit één van de aantrekkelijk geprijsde Private Lease Deals en ervaar het gemak van Private Lease. Het enige dat u nog hoeft te doen, is opladen!

Elektrisch voertuig

e-2008 SUV Style

Vanaf €515,- per maand*****
Private Lease DealExtra voordeel tot €600,-€ 2.950,- subsidie**Gratis Flex Premium

Naast de riante uitrusting van de Style is deze Private Lease Deal extra uitgerust met:

 • Peugeot Connect 3D Navigatie
 • Achteruitrijcamera Visiopark 1
Kies de e-2008 SUV
Elektrisch voertuig

e-2008 SUV GT

Vanaf €565,- per maand*****
Private Lease DealExtra voordeel tot €600,-€ 2.950,- subsidie**Gratis Flex Premium

Naast de riante uitrusting van de GT is deze Private Lease Deal extra uitgerust met:

 • Keyless entry
 • Verwarmbare stoelen vóór
 • 10" touchscreen i.p.v. 7"
 • Passieve dodehoekbewaking
Kies de e-2008 SUV

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

** De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Peugeot Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij voortijdige beëindiging van het contract bent u zelf aansprakelijk voor het stopzetten van de subsidie. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.